Norsk Retrieverklubb

Klubben arrangerer BK jaktkurs – kurset er FULLT

NRK Avdeling Rogaland arrangerer BK jaktkurs

Dette kurset er for deg som har kommet litt i gang med jakt trening og ønsker å starte på B prøver eller drive jakt trening for å aktivisere hunden din

NRK Avdeling Rogaland arrangerer BK jaktkurs

Dette kurset er for deg som har kommet litt i gang med jakt trening og ønsker å starte på B prøver eller drive jakt trening for å aktivisere hunden din.  Det er en fordel om hunden kan innkalling og apportering, men det er ikke et krav.

Fokus for kurset er Jakt lydighet, apportering, linjetag (dirigering), markering og søk, på BK nivå 😊

Kurset går over 4 ettermiddager:

  • Onsdag 4. mai, 18:00-20:00
  • Onsdag 11. mai, 18:00-20:00
  • Onsdag 18. mai, 18:00-20:00
  • Onsdag 25. mai, 18:00-20:00

Prisen pr ekvipasje er 1000,- for medlemmer og 1500,- for ikke medlemmer.
Vi har plass til 6 deltakere på dette kurset.

Påmelding skjer etter «førstemann til mølla»-prinsippet gjennom å sende inn vedlagte påmeldingsskjema sammen med innbetaling av kursavgiften til Norsk Retrieverklubb avdeling Rogaland sin konto 32062068131. Påmeldingen blir bekreftet når skjema og kursavgift er mottatt.

 

Instruktør:

Randi Sofie bor på Nærbø og har drevet med hund siden 80-tallet. Hun har i dag to jaktlabradorer, en jaktchampion på 6 år og en unghund på 1 år. Randi Sofie har tidligere drevet med bruks, IPO, lydighet og viltspor med forskjellige hunderaser, men satser nå fullt på jakt trening med jaktlabrador.

Med Remi (6 år)  går hun i Elite på A, B og WT prøver. Hun har deltatt både i Norge og utlandet. Randi Sofie er aktiv medlem i retrieverklubben og er utdannet Trinn 1 instruktør i NKK.

For meg handler hundetrening om å lære å lese hunden, utvikle relasjoner og utvikle et samarbeid som gjør at vi lykkes med de oppgavene vi blir stilt ovenfor. For å lykkes må en finne balansen mellom bl.a lydighet og selvstendig jobb.  

Beklager, skjemaet tillater ikke flere påmeldinger.