Norsk Retrieverklubb

Konkurransekurs i rallylydighet 27.-28. april 2024 – kurset er fullt

NRK Avd. Rogaland arrangerer konkurransekurs i rallylydighet 27.-28. april 2024

 

Lydighetskomiteen inviterer til et helgekurs i rallylydighet 27.-28. april. Vi har vært så heldige å få Ghita Fossum til å holde dette kurset for oss, en nestor innenfor rallylydighetssporten i Norge med 20 års erfaring både som utøver, instruktør og dommer i sporten. Det denne flotte damen ikke vet om rallysporten er ikke verdt å vite!

Kursbeskrivelse/målgruppe: Kurset er rettet mot deg som har startet å konkurrere i rallylydighet med hunden din og ønsker å få hjelp til å utvikle deg og hunden din til videre framgang i ringen. Undervisningen vil bli tilpasset den enkelte ekvipasje sitt nivå uansett hvilken klasse du konkurrerer i pr. i dag. Kurset går over to dager med fokus på konkurransetrening og innlæring av spesialøvelser/-momenter etter ønske/behov fra deltagerne. Det vil bli en kombinasjon og teori og praksis gjennom disse to dagene hvor hver enkelt ekvipasje får jobbe individuelt og får råd og veiledning tilpasset sitt nivå. Alle vil være med og observere når de andre jobber så her blir det god anledning til å få med seg mange gode treningstips.

Forkunnskaper:

Du må ha startet på en rallylydighetsprøve og beherske grunnleggende rallymomenter.

 

Tidspunkt/sted:
Lørdag 27. april kl. 10-16

Søndag 28. april kl. 10-16

Kurset vil bli holdt på Retrieverklubbens treningsområde på Sviland.

Pris: 2000 kr for medlemmer/2500 kr for andre. Kursavgiften betales til Norsk Retrieverklubb avd. Rogaland, konto nr. 3206.20.68131 samtidig med innsending av påmeldingsskjema nedenfor. Merk innbetalingen med rallykurs og navn på deltager.
TISPER MED LØPETID KAN IKKE DELTA PÅ KURSET.

 

Påmelding:

Påmelding skjer etter «førstemann til mølla»-prinsippet ved innsending av påmeldingsskjema og innbetaling av kursavgiften (NB! Sjekk at du får kvitteringsmelding fra systemet når du sender inn skjemaet). Påmeldingen stenges automatisk når kurset er fulltegnet. Når begge deler er mottatt av klubben vil du få en bekreftelse på kursplassen fra klubben.

Vi minner om at påmeldingen er økonomisk bindene og kursavgiften refunderes ikke ved forfall med mindre noen står på venteliste og kan overta plassen. Tisper med løpetid kan ikke delta.

 

Venteliste: Ønsker du å stå på venteliste hvis kurset er fulltegnet? Send en mail til rogaland.kurs@retrieverklubben.no så blir du registrert og får beskjed dersom det blir forfall før kursstart. Antall deltakere: Max 9 deltagere

Presentasjon av instruktøren Ghita Fossum:

 

Utdannet kokk og fritidspedagog. Er æresmedlem i Norsk Rallylydighetsklubb som jeg var med å starte og satt i styret 2005, var en av pådriverne for å få sporten godkjent i NKK 2013.

 

Har vært med og laget det første regelverket i Norge og har siden vært med på alle regelendringene og dommerutvalgene i Norge.

 

– Ble NRL instruktør I 2004 og dommer i 2005

– Er utdannet NKK trinn 1 instruktør, NKK trinn 2 agilityinstruktør, Siddis hundeskole trinn 1 og 2 instruktør

– Røde kors besøksvenn med hund instruktør og tester

– Klikkerklok trenerutdannelse trinn 1.

 

Har dømt tre NM, og deltatt på ett NM i rallylydighet.

Var sekretær for dommer i Nordisk rallylydighet 2023.

Er trener for troppen og landslaget i rallylydighet 2024.

Sitter som representant for rallylydighet i Sportshundkomiteen.

Starter på FCI dommerutdannelse denne våren.

 

Konkurrerer aktivt, når jeg har mulighet med egne hunder, både i rallylydighet og i andre hundesporter.

 

Har hatt godkjent redningshund og flere av hundene våre har vært på landslaget i agility.

 

Holder mange kurs i egen og andres klubber i mange forskjellige hundesporter.

Bor i Stavanger og har for tiden en Border collie, en voksen Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode og 2 valper, har også noen hunder ute på for.

Beklager, skjemaet tillater ikke flere påmeldinger.