Norsk Retrieverklubb

NRK avdeling Rogaland arrangerer jaktkurs 17-18-19 februar

******

NRK avdeling Rogaland arrangerer jaktkurs

Har du startet begynnerklasse jakt (BK) og har ambisjoner om å starte i åpen klasse jakt. Da er kanskje dette kurset noe for deg. Kurset tar for seg følgende temaer:

– Bruk av signaler

– Jaktlydighet

– Linjearbeid

– Dirigering

– Markering

– Nærsøk

Forkunnskaper: Hunden bør kunne sitt og bli, innkalling og apportering. Kurset bygger på begynnerklassen og lærer deg hvordan du bygger opp øvelsene slik at du og din hund lykkes. Det vil være fokus på den enkelte for å finne veien videre.

Tidspunkt/varighet: Kurset går over 3 dager

– Fredag 17. februar, klokken 1800-2000 Teori

– Lørdag 18. februar, klokken 1000-1500 Praksis

– Søndag 19. februar, klokken 1000-1500 Praksis

Sted: Teoridelen vil bli gjennomført online på Teams, mens den praktiske delen vil bli på jekttreningsområdet på Bore

Pris/påmelding: Pris pr ekvipasje er 1000,- for medlemmer og 1500 for ikke medlemmer (kr 500/750 for observatører).

Kursavgiften betales til klubbens konto nr. 3206 20 68131 samtidig med innsending av påmeldingsskjema. Merk innbetalingen Jaktkurs + navn på kursdeltager. Når begge deler er mottatt av klubben vil du få en bekreftelse på kursplassen.
Påmeldingen er økonomisk bindende.

Antall deltagere: Kurset begrenses til 6 deltakere med hund, men det er mulig å delta som observatør uten hund (max 5).  Påmelding skjer etter «førstemann til mølla» prinsippet og påmeldingen stenges automatisk når kurset er fulltegnet. Ønsker du å stå på venteliste? Send en mail til rogaland.kurs@retrieverklubben.no så blir du registrert og får beskjed dersom det blir forfall før kursstart. Vi minner om at tisper med løpetid dessverre ikke kan delta.

Instruktør: Randi Sofie Seglem

Randi Sofie bor på Nærbø og har drevet med hund siden 80-tallet. Hun har i dag to jaktlabradorer: Remi, en jaktchampion på 6 år og Rocky, en unghund på 2 år. Randi Sofie har tidligere drevet med bruks, IPO, lydighet og viltspor med forskjellige hunderaser, men satser nå fullt på jakttrening med jaktlabrador.

Med Remi går hun i Elite på A, B og WT prøver, og Rocky har oppnådd 1BK. Hun har deltatt både i Norge og utlandet. Randi Sofie er aktiv medlem i retrieverklubben og er utdannet Trinn 1 instruktør i NKK. For Randi handler hundetrening om å lære å lese hunden, utvikle relasjoner og utvikle et samarbeid som gjør at vi lykkes med de oppgavene vi blir stilt ovenfor. For å lykkes må en finne balansen mellom bl.a lydighet og selvstendig jobb.

Beklager, skjemaet tillater ikke flere påmeldinger.

OBSERVATØR , jaktkurs med Trond Gjøtterud