Norsk Retrieverklubb

Velkommen til miljø trening på Sviland Torsdag 5 mai!

Velkommen til miljø trening på Sviland torsdag 5 mai !

Velkommen til miljø trening på Sviland torsdag 5 mai!
 
Høstens miljø treninger på klubb området vårt på Sviland ble veldig godt mottatt med god oppslutning og positive tilbakemeldinger. Av smittevernhensyn har vi hatt en pause siden slutten av november, men nå starter vi opp igjen og det vil bli et månedlig tilbud fram til sommeren.
Miljø treningene er først og fremst et GRATIS lavterskeltilbud til ALLE medlemmene våre, uansett om du har en valp eller unghund, voksen eller aldrende hund (men vi ber om at løpetisper blir hjemme).
Ikke medlem enda? Eller har du kanskje en annen rase enn retriever og lurer på om du kan bli medlem? Retrieverklubben er åpen for alle raser og hvis du er nysgjerrig på hva dette tilbudet er så er du velkommen til å ta turen innom og bli litt kjent med oss før du bestemmer deg.
Formålet er å skape en arena hvor vi kan møtes for litt enkel hverdags lydighetstrening i trygge og kontrollerte omgivelser, sosialisering gjennom tilstedeværelse og rolig trening (men ikke frislipp), kanskje en fellestur eller litt utstillings trening. Og ikke minst skal det være en arena hvor man kan treffe likesinnede og utveksle erfaringer og få tips og råd fra andre.
Miljø treningene ledes av de ulike komiteene i klubben så innholdet vil variere fra gang til gang, men vil tilpasses slik at alle kan delta.
Tid/Sted:
Frammøte blir på klubbens treningsområde på Sviland (se lenke nedenfor med veibeskrivelse). miljø trening blir torsdag 5 mai
kl. 18.30-2030. Ansvarlig denne dagen er Lydighetskomiteen.
Husk å kle deg godt etter været, ta med litt varmt i koppen til deg selv og vann og godbiter til hunden. Velkommen!