Norsk Retrieverklubb

Om avdelingen

Klubbens post- og fakturaadresse:
Norsk Retrieverklubb avdeling Telemark
v/Lill-Ann Berg
Friervegen 185
3940 PORSGRUNN

Frivillig organisasjon reg.nr i Brønnøysund: 994900242

Kontonr: 0530 27 20225
E-post: telemark@retrieverklubben.no

 

Medlemskap:

NB: Hvis du allerede er medlem av en annen avdeling i Norsk Retrieverklubb og ønsker å være med hos i vår avdeling i tillegg – Kontakt Bente på Retrieverklubbens hovedkontor HER 

Er du allerede medlem i en annen hundeklubb tilknyttet NKK, men ikke noen avdeling av Norsk Retrieverklubb, kan du logge deg inn på nkk.no og Min Side og klikke på linken øverst på siden: Meld inn i ny klubb. Du finner Norsk Retrieverklubb under Raseklubb. Klikk på + for å få opp liste over avd. Telemark – velg

Hvis du ikke er med i noen klubb fra tidligere og ønsker du å melde deg inn i hos oss i Norsk Retrieverklubb, avd. Telemark, klikk HER.

Slik fungerer medlemskapet:

 1. Medlemskap i Norsk Retrieverklubb avd. Telemark koster kr 160,- pr år for hovedmedlemmer. Flere i familien kan bli som familiemedlemmer til en rimeligere pris.
  • Du får delta på kurs og andre arrangement som er forbeholdt medlemmer og de fleste kurs og arrangement har lavere pris for medlemmer. Du kan da også trene på klubbområdet vårt på Solum i Skien.
  • Dersom flere i husstanden vil være medlem, koster det kun kr 40,- per år å være familiemedlem i avdelingen.
 2. Om du ikke er medlem av andre avdelinger av Norsk Retrieverklubb fra før, kommer medlemskapet der i tillegg med kr 300,- pr år.
  • Du får bladet Retrievernytt som kommer 6 ganger i året og er proppfull av stoff om retrievere og det som skjer rundt i avdelingene.
 3. Om du heller ikke er medlem i en annen hundeklubb tilsluttet Norsk Kennel Klubb fra før, kommer medlemskapet i NKK i tillegg. Se NKK sine nettsider for priser.
  • For det får du bladet Hundesport som har masse nyttig og interessant hundestoff. 
  • Du MÅ være medlem i minst en hundeklubb tilsluttet NKK, for å kunne delta på utstillinger og prøver i regi NKK eller en tilsluttet klubb.

Velkommen skal du være!

Avdeling Telemark

Vi er en av mange avdelinger i Norsk Retrieverklubb (NRK), en raseklubb for retrieverrasene men også en klubb for et Aktivt Hundeliv!

Norsk Retrieverklubb er en medlemsklubb i Norsk Kennelklubb (NKK).

Retrievere er en gruppe apporterende fuglehunder som opprinnelig er avlet frem for å dekke et spesielt behov hos jegeren – å bringe inn skadeskutt eller dødt vilt etter at skuddet har falt. Selv om det ikke er først og fremst som en utpreget jakthund retrieveren er mest kjent i dag, er det faktisk disse nedarvende egenskapene som gjør retrieverne til de utrolig allsidige hundene de er. Retrieveren kan nemlig brukes til alt – i alle fall nesten.

Vi har klubblokaler og treningsbaner på Solum (Klovholtvegen 19, Skien). Her har vi muligheter for å ha gode treninger og samlingsstunder. Det er kun klubbens medlemmer som kan benytte seg av dette område, så vi ber alle som ønsker å bruke stedet om å melde seg inn.

Vi tilbyr valpekurs, hverdagslydighet, rally-lydighet, felles gåturer, spor/blodspor-kurs og jaktkurs, for å nevne noe.

Vi er også en klubb for deg som ikke driver med jakt, utstilling, agility eller annen hundesport. Vi arrangerer felles gåturer og temakvelder, som alle som har hund har glede av. Alle er hjertelig velkommen.

Vi ønsker å være en klubb

 • som er åpen for alle raser og blandinger, men som spesielt ivaretar retrieverrasene og deres spesielle bruksområder

 • hvor hund og eier vil trives

Hva kan vi som klubb tilby deg?

* God pris og førsterett på kurs med gode instruktører der vi trener med positive metoder

* Treninger der du får trene i lag med andre engasjerte hundeeiere

* Aktiviteter spesielt rettet mot deg som har retriever

* Et sosialt og trivelig miljø der du kan lage deg et nettverk blant personer med samme interesse som deg

* Vi har eget klubblokale/treningssenter ved Solum Kirke i Skien. Adresse: Klovholtvegen 19, 3729 Skien

Regler for området kan du lese her.