Norsk Retrieverklubb

Telemark

Utstilling februar 2019

Klubben arrangerer offisiell utstilling 16. februar.

Norsk retrieverklubb avd. Telemark inviterer til offisiell utstilling med valpeshow for retrieverrasene, på Stevneplassen (Skien) 16. februar 2019.

NKK arrangerer internasjonal og nordisk utstilling samme helg i Bø i Telemark (50 min kjøring unna), så her er det muligheter for både cert, nordisk cert og cacib i løpet av en helg!

På vår utstilling dømmer:
John Thirlwell – Flat coated retriever
Gudrun Brunnström – Golden retriever
Moray Armstrong – Labrador, toller, curly og ches

Påmelding via nkk.no, ordinær frist 21.01.19. Utsatt frist med forhøyet pris til og med 28.01.19. Utstillingen vil foregå i idrettshall, på tepper.

Kan du hjelpe oss?

For å kunne avholde et vellykket arrangement og også senere kunne arrangere utstilling trenger vi gode hjelpere både før, under og etter arrangementet. Kan du hjelpe oss?

Det kreves ingen forkunnskaper, og du kan fint stille egen hund på utstillingen likevel. Dette er en flott måte å bli kjent med flere hundevenner, sosialt og i tillegg får klubbens medlemmer dugnadspoeng som kan løses inn i treningskvelder med instruktør i eksempelvis lydighet eller jakt, brukes som delbetaling på kurs eller påmeldingsavgift til klubbens offisielle arrangement som utstilling, rallylydighetsstevne og sporprøve.

Vi trenger alt fra kakebakere, noen som kan hjelpe til en periode i kiosken, parkeringsvakter og hjelp til og kjøre teppene våre til hallen.

Vil du gjøre en viktig innsats for klubben? Ta kontakt med oss via skjema under eller på retrievertelemark@gmail.com

Gode hjelpere

  • Er det noen spesielt du ønsker å hjelpe til med kan du skrive det her. Vi behøver parkeringsvakter (fra morgenen av), kioskpersonell (fordelt utover dagen), teknisk personell (ulike tider utover dagen), oppriggere (fredag kveld) og nedriggere (lørdag ettermiddag), samt noen til å bringe tepperullene våre fredag kveld og lørdag ettermiddag. Skal du stille hund kan du gjerne angi hvilken rase du har i denne boksen, så vi kan ta hensyn til dette og ikke gi deg oppgaver når rasen din går.