Norsk Retrieverklubb

Retrieverhelga! (ei lita oppsummering)

Retrieverhelga (som vi har valgt å kalle den) – ble en suksess!

Helga ble oppdelt i to hovedaktiviteter som begge tiltrakk deltakere fra hele regionen, og noen gjester som hadde reist lenger.

Lørdagen.
Den ene aktiviteten var utstilling for valper og voksne (herunder også unghunder og juniorer). Ledet av en super dommer, som tok seg tid til både de uerfarne, og de mer erfarne, gjorde dette til ei flott utstilling.

Søndagen var det duket for jaktaktiviteter. Det ble da arrangert en «uoffisiell Working Test». Her fikk igjen de mer uerfarne stille i trygge omgivelser – med fokus på mestring. De mer erfarne konkurrerte om gjeve premier.

Alt dette dannet grunnlaget for å kunne kåre flere «dual-vinnere». Dette er sammenlagt vinnere for deltakere som hadde deltatt i begge disipliner.

Dette gav mersmak , slik at det ryktes at klubben ønsker å gjenta suksessen til neste år også.

Tromsø med Omegn Retrieverklubb vil med dette få ønske velkommen til Retrieverspesial lørdag 17. september, og uoffisiell Working Test søndag 18.september.

Helga 18-19 september, er i år i retrieverens tegn! Denne helga arrangerer Tromsø med omegn både utstilling og Workingtest – hvor man da både kan få se retrievere i show, og i bruk.
Egne dommere på hvert sitt felt, vil denne helga bedømme både eksteriøret til retrieveren, og også dens arbeidskapasitet som brukshund. Noe for alle med andre ord!

Har du retriever, men ikke er medlem, ta kontakt, så kan vi hjelpe deg.

Utstillingen på lørdag, passer for alle retrievere, både unge og voksne (egen valpekategori)
Det vil også bli arrangert «barn og hund» som er en barnegren med fremvisning av hund. Ingen forkunnskaper trengs, og man melder på ved oppmøte.
Se for øvrig facebook arrangementet for nærmere informasjon: Høstutstillingen 
(https://www.facebook.com/events/1095532014402645?ref=newsfeed)

NY! Katalog finner du her: Katalog
Ny! Program: Utstillingsprogrammet
Dommerstatistikk: Oppdatert dommerstatistikk
PM finner du her
: Oppdatert PM
Resultater finner du her: Resultat service 

Søndagen 18.09.10 blir det WT, se eget arrangement på Facebook – Workingtest retriever
(https://www.facebook.com/events/424510896393534/?ref=newsfeed)

Har dere spørsmål, så kan dere kontakte Åke Johansen for spørsmål ang utstilling, eller Trine Seljeseth for spørsmål ang WT’en.

jakt2
nrk tromsø alle raser