Norsk Retrieverklubb

AK-kurs for retrievere 16 og 17.mai med Heidi Kvan

Ønsker du en feiring av 17. mai i skogen med flyvende dummier og salutt fra startpistol?

Foto: Pernille Lillevang
Foto: Pernille Lillevang

Helgen 16.-17. mai inviterer Norsk retrieverklubb avdeling Trondheim og omegn til jaktkurs (åpen klasse nivå) med dyktige Heidi Kvan som instruktør. Heidi er en av grunnleggerne av Meneo Hundesenter, og har drevet med jaktprøver for retrievere, både som deltaker og dommer, i mange år. Og når du setter den praktiske erfaringen sammen med rundt 20 års erfaring som instruktør, så gir det kursene hennes en meget profesjonell ramme.

Kurset vil ta utgangspunkt i B-prøver for retrievere, nivå AK. Det vil bli mest arbeid med dummier, da det er mer effektivt, men er det noen som har utfordringer med vilt så kan vi sette av noe tid til viltarbeid også. For å delta på kurset må hunden din være godkjent for start i åpen klasse (altså ha en første premie i begynnerklasse), men du trenger ikke å ha startet i åpen klasse enda.

Kurset vil fokusere på det du og din hund trenger å arbeide med for å gjennomføre en B-prøve i åpen klasse.

Avdeling Trondheim og omegn følger anbefalingene fra norske helsemyndigheter angående korona epidemien, og det vil derfor bare være plass til 4 deltakere + instruktør på kurset. Det kan dessverre ikke være observatører på kurset denne gangen. Som arrangører vil vi også legge til rette for å kunne holde god håndhygiene, vil legge opp til mest mulig bruk av egne dummier og vil bevisstgjøre deltakerne om å holde foreskreven avstand. Dersom det er stor pågang på kurset vil jaktkomiteen vurdere å dele deltakerne inn i to grupper (med max 4 deltakere i hver gruppe), og så kjøre to halve dager for hver gruppe.

Pris per deltaker bestemmes av hva det endelige kursopplegget blir. Jaktkomiteen tar en avgjørelse på det når vi ser interessen for deltakelse. Frist for påmelding er 4. mai.

Pris pr deltaker for to hele dager med kurs: 2800,- (medlemmer) og 2950,- (ikke-medlemmer). Det er dessverre litt høyere pris enn vanlig grunnet restriksjoner på antall deltakere (klubben kommer ikke til å tjene på dette kurset, men gå i null eller like under), men det er uansett billigere enn å måtte reise lange avstander for å gå på kurs.

Betalingsinformasjon:
Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn, Postboks 1645,
7430 Trondheim. Kontonummer: 7874 05 73941.

Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs.

HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

Du melder deg på ved å fylle ut skjemaet under.

Dersom det blir stor interesse vil jaktkomiteen vurdere å dele kurset i to grupper som får to halve dager kurs. Prisen pr. ekvipasje blir da naturligvis lavere.

Kurset planlegges holdt på Hjultjønna, i Melhus kommune.

Ta kontakt med jaktkomiteen v/Nina Vik ([email protected]) dersom du har noen spørsmål. Velkommen på kurs!