Norsk Retrieverklubb

Grunnferdighetskurs i samarbeid med Sportshunder, oppstart 30.oktober

Uansett hva du tenker å bruke hunden din til er det å ha gode grunnferdigheter i bunn en fordel.  Om det er hverdagslydighet du er ute etter eller lydighet, agility, jakt og lignende.
På dette grunnferdighetskurset vil dere lære om mange ulike atferder og flere treningsteknikker. Du vil bli god til å trene hund, og hunder blir god til å lære.

Grunnferdighetskurset er rettet mot de som har valper og unge hunder som tenker å trene mot NKK’s lydighetsprogram eller Retrieverklubbens jaktprøver eller ønsker å ha en litt mer enn gjennomsnittlig lydig hverdagshund.

Du bør ha gått et valpekurs og kommet i gang med innlæringen av enkle atferder og du må regne med å trene en del mellom kurskveldene for å få max utbytte av kurset.

Også på dette kurset vil all innlæring på kurset være positiv, belønningsbasert trening hvor vi motiverer og belønner hunden for riktig adferd. En del av disse teknikkene vil du lære på dette kurset.

Kurset vil tilpasses den enkeltes ferdigheter, og det blir fokus på grunnmomentene.

Instruktør: Vi arrangerer dette kurset i samarbeid med Sportshunder AS, og instruktør er Therese Dalhaug. Hun har NKK instruktørutdannelse, trinn 1, og konkurrerer aktivt i agility, lydighet og rallylydighet med sine hunder.

Sted: Sportshunder treningsområder på Havstein, Byåsen. Dersom været er fint vil treningen foregå utendørs på deres bane.

Første kurskveld er onsdag 30.oktober klokka 19.45. Vi starter med litt teori, men deretter er det praktisk trening, så ta med hunden. De seks påfølgende onsdagene blir det praktisk trening mellom 19.45 og 21.15.

Påmeldingsavgift:

Medlem
kr 1650,-
(NRK avd. Trondheim)

Ikke-medlem
kr 1900,-

Du melder deg på ved å fylle ut skjema under.

Betalingsinformasjon:

Norsk Retrieveklubb, Avd.Trondheim og omegn, kontonummer: 7874 05 73941.

Påmeldingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs.

Nærmere informasjon om kursene blir sendt til deltagerne før kursstart. HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse, dog etter innbetaling av kursavgift. Vi svarer på alle påmeldinger manuelt, så det kan ta et par dager før du mottar svar.

Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du ta kontakt på [email protected]