Norsk Retrieverklubb

Grunnferdighetskurs med oppstart 29.april i samarbeid med Sportshunder

Vi har nå åpnet for å kjøre to grunnferdighetskurs da vi har hatt veldig god respons på dette kurset. Det opprinnelige kurset er fulltegnet, det nye kurset har fortsatt ledige plasser. Kurset vil foregå på samme datoer og med samme instruktør som er referert lenger ned i annonsen, men tidspunktet vil være 19.45 – 21.15. Du melder deg på ved å bruke skjemaet nederst på siden. 
Uansett hva du tenker å bruke hunden din til er det å ha gode grunnferdigheter i bunn en fordel.  Om det er hverdagslydighet du er ute etter eller lydighet, agility, jakt o.l.
På dette grunnferdighetskurset vil dere lære om mange ulike atferder og flere treningsteknikker. Du vil bli god til å trene hund, og hunder blir god til å lære.

Grunnferdighetskurset er rettet mot de som har valper og unge hunder som tenker å trene mot NKK’s lydighetsprogram eller Retrieverklubbens jaktprøver eller ønsker å ha en litt mer enn gjennomsnittlig lydig hverdagshund.

Du bør ha gått et valpekurs og kommet i gang med innlæringen av enkle atferder og du må regne med å trene en del mellom kurskveldene for å få max utbytte av kurset.

Også på dette kurset vil all innlæring på kurset være positiv, belønningsbasert trening hvor vi motiverer og belønner hunden for riktig adferd. En del av disse teknikkene vil du lære på dette kurset.

Kurset vil tilpasses den enkeltes ferdigheter, og det blir fokus på grunnmomentene.

Instruktør: Vi arrangerer dette kurset i samarbeid med Sportshunder AS, og deres Åshild Hybertsen. Hun har NKK instruktørutdannelse, trinn 1.

Sted: Sportshunder treningsområder på Havstein, Byåsen. Dersom været er fint vil treningen foregå utendørs på deres bane.

Første kurskveld er mandag 29.april klokka 18. Vi starter med litt teori, men deretter er det praktisk trening, så ta med hunden. De seks påfølgende mandagene blir det praktisk trening mellom 18 og 19.30.

Påmeldingsavgift:

Medlem
kr 1650,-
(NRK avd. Trondheim)

Ikke-medlem
kr 1900,-

Du melder deg på ved å fylle ut skjema under.

Betalingsinformasjon:

Norsk Retrieveklubb, Avd.Trondheim og omegn, kontonummer: 7874 05 73941.

Påmeldingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs.

Nærmere informasjon om kursene blir sendt til deltagerne før kursstart. HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse, dog etter innbetaling av kursavgift. Vi svarer på alle påmeldinger manuelt, så det kan ta et par dager før du mottar svar.

Spørsmål vedrørende kurset kan sendes til [email protected].