Norsk Retrieverklubb

Handlerkurs med Arnhild Willumsen lørdag 9.april

Vi er så heldig at klubbens egen Arnhild Willumsen arrangerer et dagskurs i handling, lørdag 9.april.

Arnhild

Arnhild har et lite oppdrett på Golden retriever og er aktiv innen flere grener i hundesporten. Hun driver aktivt med utstilling og har erfaring gjennom 25 år på dette området. Hun har stilt hund både i inn- og utland og kan vise til gode resultater. Blant annet plassering på Crufts 2018, mestvinnende Golden retriever 2018, flere ganger mestvinnende Golden retriever på NKK-utstillinger, og mange Best in Show plasseringer.

Dette er altså en utmerket opplading til utstillingssesongen, for nå kommer utstillingene på Stiklestad, i Ålesund og ikke minst her i Trondheim på løpende bånd.

KURSINNHOLD:

På kurset lærer du hvordan du skal få det beste fram i hunden din på utstilling. Det blir både teori og praktisk trening for utstilling.

Kurset inneholder :

  • Premiegradering
  • Forberedelse
  • Presentasjon
  • Utstillingsteknikker
  • Samarbeid
  • Kontakt
  • Visning for dommer

Kurset varer seks timer så ta med mat og drikke til deg selv, vi tar en liten lunsjpause midt på dagen. Husk også vann og masse godbiter til hunden din.

STED:

Kurset holdes på klubbens treningsområde på Kvål. Vi har en brakke hvor man blir skjermet for vind og vær, men den praktiske treningen foregår utendørs. Derfor viktig at dere kler dere etter det været som er.

PÅMELDING:

Påmeldingsfrist:
6. april 2022

Påmeldingsavgift:
Medlem NRK avd. Trondheim og Omegn kr. 1000,- Ikke medlem kr. 1200,- Endelig påmelding skjer ved registrert innbetaling av deltakeravgift. Ved stor pågang har medlemmer av avdelingen fortrinn. Kurset har plass til 10 deltakere m/hund. Det tas forbehold om at tilstrekkelig antall deltakere blir påmeldt.

Betalingsinformasjon:
Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn, Postboks 1645,
7430 Trondheim. Kontonummer: 7874 05 73941.

Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs.

HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse. Du melder deg på ved å fylle ut skjemaet under.

Kurset er gjennomført.