Norsk Retrieverklubb

Trondheim og omegn

Har du lyst til å bidra?

Norge er på mange måter bygget på frivillighet og dugnad, og vi er flinke til å gi en håndstrekning når det trengs. Vi i styret er sikre på at vi har mange uutnyttede ressurser i klubben, og om du kunne tenke deg å bidra, så vil vi veldig gjerne høre fra deg. Du trenger ikke å kunne så mye fra før av, om du har et engasjement for våre retrievervenner, og gjerne vil at det skal være et aktivt tilbud for både to- og firbente, så er det mer en godt nok. Vi ser særlig etter noen som kunne tenke seg å bidra for å få jevnlige sportreninger opp og gå igjen, og det hadde også vært fint om noen kunne tenke seg å bidra med kursorganisering i klubben, men om du skulle ha et annet interessefelt så hører vi gjerne fra deg likevel.

Klubben ønsker også flere interne instruktører, og dersom du ønsker å gå NKK-instruktørutdanning så må du gjerne henvende deg til styret slik at vi kan få til en avtale her. Kravene for å bli tatt opp kan du lese mer om på NKK sine sider, de finner du ved å følge denne lenken.

Vi er så heldig at vi har to jaktdommere under utdanning, både ordinær retrieverjakt og tolling, men vi vil gjerne ha flere dommere med på laget, så om du går med en dommer i magen må du ikke nøle med å ta kontakt.

Du når styret på e-post: trondheim@retrieverklubben.no, men du må gjerne huke tak i en av oss for en uformell prat.

Og husk at alle bidrag er gode bidrag, ingenting er for lite, og ingen kunnskap er for lav. Vi jobber sammen for en aktiv klubb for oss som har funnet en bestevenn i retrieverrasene.