Norsk Retrieverklubb

Jaktkurs for BK (begynnerklasse) – (igangsatt)

NB! kurset er fulltegnet, mulig med venteliste

Jaktkurs for BK (begynnerklasse) med Irene Hegerberg i september

Foto: Anne M. Olaussen
Foto: Anne M. Olaussen

Kurset retter seg mot ekvipasjer som har som mål å starte på jaktprøve, BK (begynnerklasse).
Det vil bli hovedfokus på feltsøk og markeringer, samt impulskontroll og fotgående.

For å få utbytte av kurset bør hunden ha gjennomført kvalifiseringsprøve, eller ha tilsvarende nivå. Dette betyr at hunden bør kunne apportere greit (apporteringen må ikke være helt perfekt, men hunden må ha en klar forståelse for å komme hjem og avlevere når den har funnet dummy). Videre bør en være godt i gang med fotgående og ha innkallingen på plass. Tisper med løpetid kan dessverre ikke delta. Dersom dere har spørsmål eller er usikre på om dette kurset er noe for dere, ta kontakt med jaktkomiteen på  [email protected] så finner vi sammen ut av om dette er et kurs for deg.

Kurset vil bli delt opp i en hel og to halve dager.
Torsdag  15 september kl 17 – 21 (til det blir mørkt)
Søndag 18 september  kl  09.30 – 17/18
Torsdag 22 september  kl 17 – 21

Kurset blir holdt i områder rundt Korsvegen. Informasjon om oppmøtested kommer når det nærmer seg oppstart.
Instruktør : Irene Hegerberg

Påmeldingsavgift: Medlem NRK avd. Trondheim og Omegn kr. 1900,- Ikke medlem kr. 2150- Det er plass til inntil 6 ekvipasjer på dette kurset. Ved mange påmeldinger vil klubbens medlemmer ha fortrinn.

Betalingsinformasjon: Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

NB: Avdelingens jaktkurs gir en innføring i retrieverjakt og tar sikte på å hjelpe ekvipasjer mot jaktprøver. Medlemmer med en av retrieverrasene (og dermed er kvalifisert til å starte på jaktprøve for retriever) vil derfor prioriteres ved overtallighet.