Norsk Retrieverklubb

KLUBBMESTERSKAP I JAKT 23.10.2022

KLUBBMESTERSKAP I JAKT 2022
23. oktober kl. 11.00 på Kvål

Foto: Sissel Adde
Jaktkomiteen inviterer til klubbmesterskap i jakt 23. oktober kl. 11.00 på klubbens treningsområde på Kvål. Påmeldingsfristen er torsdag 20. oktober!
Som foregående år arrangeres årets klubbmesterskap som en Working Test med eventuelle tilpasninger, altså gjennomføres det i form av poster hvor man kan oppnå maksimalt 20 poeng per post. Antall poster per klasse avhenger av hvor mange påmeldte vi har, men det blir maks 5 poster per klasse. Man må påregne å hjelpe til i de klasser man selv ikke stiller. Si gjerne fra hvis du har med deg en hjelper 😉 Det er medlemmer i jaktkomiteen og andre ressurspersoner med erfaring på jaktprøver som dømmer. 
Mesterskapet er uhøytidelig og morsomt, ikke nøl med å stille selv om du kanskje ikke føler at dere er “konkurranse klare”.
Mesterskapet gjennomføres i 4 klasser:
På veg mot BK: I denne klassen vil postene ha fokus på jaktlydighet som fotgående, innkalling, sitt og bli, noe apportering og kanskje en søksoppgave. Oppgavene vil bli gjennomført med og uten bånd. (Ekvipasjer med bestått kvalifiseringsprøve kan ikke stille i “på veg mot BK”, men må stille i BK eller en høyere klasse)
BK (begynnerklasse): I denne klassen kan du få enkeltmarkeringer, noe fotgående, minnesmarkering og kanskje en liten søksoppgave. Det er mulig å ha hunden koblet når det skytes og kastes, man vil da bli trukket 2 poeng for dette. (Det er ikke krav om bestått kvalifiseringsprøve for å stille i denne klassen på  klubbmesterskapet). 
AK (åpen klasse): Her kan det bli både enkle og doble markeringer, dirigeringer og søksoppgaver.
EK (eliteklasse): Samme som i AK, men med økte avstander og vanskelighetsgrad.

Det er gratis å delta på mesterskapet, vi tenner grillen og byr på enkel servering i form av pølser i lomper og brød. Hvis noen vil bake en kake og ta med, er vi mange som blir glade for det! Det er ikke tilgang på vann på Kvål, så vi oppfordrer dere til å ta med varm og kald drikke selv.

Påmeldingsfrist er torsdag 20. oktober. Løpske tisper har ikke anledning til å stille, og deltakerne må være medlem i avdelingen.
Slik melder du på:
Dersom du er på facebook ønsker vi at dere melder på HER / Retrieverklubbens Jakttreningsgruppe. Avdeling Trondheim og omegn. Vi har laget en poll, hvor du rett og slett trykker på hvilken klasse du vil delta i. Så skal du legge til hva hunden(e) du stiller med heter i kommentarfeltet. 
Dersom du ikke er på facebook sender du en mail med navn på fører og hund, samt hvilken klasse du ønsker å stille i, til [email protected]
Hvis du har spørsmål kan du også ta kontakt på overnevnte epostadresse, eller spørre en av oss i komiteen.
VEL MØTT! Vi gleder oss.
Hilsen oss i jaktkomitéen: Linn, Sissel, Nina, Frank, Ellen og Marie.