Norsk Retrieverklubb

Trondheim og omegn

Medlemskveld 1.juni. Tema: Førstehjelp til hund

Endelig kan vi invitere til medlemskveld igjen, og styret har den gleden av å kunne informere om at Nicholas Morgan, veterinær og veterinærkiropraktor, med spesialkompetanse i kirurgi og sportsmedisin, kommer for å forelese om førstehjelp til hund for oss.

image0

Er DU forberedt hvis uhellet skulle være ute og din hund blir akutt skadet eller syk? Kunnskap om førstehjelp ved skade og sykdom kan i mange tilfeller være avgjørende for utfallet når uhellet først er ute.

På denne temakvelden vil du lære om generell førstehjelp og vanlige skader og sykdommer på hund. Du vil lære hva du gjør i en akuttsituasjon og hvordan du kan vurdere hvor alvorlig situasjonen er. Du vil også lære hvordan du kan vurdere din hunds helsetilstand.

Det vil bli gjennomgått noen konkrete skader, slik som kloskade, potekutt og beinbrudd, og hvordan du som eier kan håndtere disse skadene på best mulig måte frem til du kommer deg til veterinær.
Du vil dessuten få nyttig informasjon om hva du bør ha med deg av førstehjelpsutstyr på tur for å på best mulig måte kunne hjelpe hunden din om en akutt situasjon oppstår.

Det blir selvsagt mulig å stille spørsmål og ha dialog både underveis og etterpå.

Selve foredraget varer fra 19 til 21, men dere er velkommen fra 18.30 for kaffe, kake og småprat. Vi vil også gi medlemmene mulighet til å komme med innspill til styret i etterkant av foredraget, og tar da sikte på å avslutte ca 21.30.

Tid: Onsdag 1.juni, klokken 18.30-21.30

Sted: Nygårdsvollsheimen, Smistadvegen (kartlenke: https://goo.gl/maps/JoZ7LSGKNa2J6Bzb7)

Medlemskveldene er gratis for alle medlemmer av klubben, men for å kunne beregne bevertning ønsker vi likevel at du melder deg på ved å fylle ut skjemaet under.

Ps. Om du har mulighet til å bake en kake kan du skrive det i kommentarfeltet på skjemaet, så gir vi deg beskjed om det er aktuelt. Vi trenger anslagsvis 2-3 stykker.