Norsk Retrieverklubb

Snusekurs i samarbeid med Sportshunder, med oppstart 22.januar – Fulltegnet

I samarbeid med Sportshunder kan vi tilby et kurs over fire kvelder i snutearbeid.
Snutearbeid er kurset som gir deg en introduksjon til ulike grener innen nesearbeid, som smeller og nosework. Fokuset på kurset er aktivisering av hverdagshunden, men er også en fin start for de som vil konkurrere. En trenger ingen forkunnskaper, og er godt egnet også for hunder som har ulike utfordringer og alle aldre. Snutearbeidkurset vil gjennomgå følgende tema: – Kort teori om hvordan hundens nese fungerer – Emballasjesøk – Banesøk – Romsøk – Annen type aktiviseringssøk. Kurset blir individuelt tilrettelagt etter den enkelte ekvipasjes behov og nivå.
Sted: På låven på Havstein gård. Ikke oppvarmet, men under tak og ute av vær og vind. Teorien vil være i  Sportshunders kurslokale på Havstein.
Når:
Tirsdag 22.januar
Tirsdag 29.januar
Tirsdag 5.februar
Tirsdag 12.februar
Instruktør: Caroline Winge, NKK trinn 1-instruktør og instruktør i Nosework og Åshild Hybertsen, NKK trinn 1-instruktør.
Påmeldingsavgift:

Medlem NRK avd. Trondheim og Omegn kr. 1700,-

Ikke-medlem kr. 1950,-

Medlemmer av klubben vil ha førsteprioritet. Endelig påmelding skjer ved registrert innbetaling av deltakeravgift.

Betalingsinformasjon:

Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs.

HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

 

Spørsmål vedrørende kurset kan sendes til [email protected]

Merk at vi svarer ut påmedingene manuelt, det kan derfor ta inntil et par dager før du får svar om at påmeldingen er mottatt.

Kurset er nå fulltegnet. Om du ønsker å stå på venteliste, eller er interessert i lignende kurs i fremtiden kan du gjerne sende mail til [email protected]