Norsk Retrieverklubb

Trikse- og hverdagslydighetskurs i samarbeid med Sportshunder, oppstart 7.oktober

Mange retrievere er familiehunder, og dette kurset er for dere. I samarbeid med Sportshunder har vi et kurs som fokuserer på hverdagslydighet og enkel aktivisering i hverdagen i form av triksing.
På dette hverdagslydighetskurset vil dere lære om ulike atferder og flere treningsteknikker dere vil ha god bruk for i hverdagen.

Dette kurset er rettet mot de som ønsker å lære teknikker for å aktivisere hunden i hverdagen, samt innføring i hverdagslydighet som er god å ha på plass.

Du bør ha gått et valpekurs og kommet i gang med innlæringen av enkle atferder og du må regne med å trene mellom kurskveldene for å få maks utbytte av kurset.

Også på dette kurset vil all innlæring på kurset være positiv, belønningsbasert trening hvor vi motiverer og belønner hunden for riktig adferd. En del av disse teknikkene vil du lære på dette kurset.

Kurset vil tilpasses den enkeltes ferdigheter.

Instruktør: Åshild Hybertsen og Christine Schei

Sted: Sportshunder treningsområder på Havstein, Byåsen. Dersom været er fint vil treningen foregå utendørs på deres bane.

Første kurskveld er torsdag 7.oktober klokka 19.45. Vi starter med litt teori, men deretter er det praktisk trening, så ta med hunden. De seks påfølgende torsdagene blir det praktisk trening mellom 19.45 og 21.15

Påmeldingsavgift:

Medlem
kr 1700,-
(NRK avd. Trondheim)

Ikke-medlem
kr 1950,-

Du melder deg på ved å fylle ut skjema under. Ved mange påmeldinger vil klubbens medlemmer ha fortrinn.

Betalingsinformasjon:

Norsk Retrieveklubb, Avd.Trondheim og omegn, kontonummer: 7874 05 73941.

Påmeldingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs.

Nærmere informasjon om kursene blir sendt til deltagerne før kursstart. HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse, dog etter innbetaling av kursavgift.

Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du ta kontakt på [email protected]