Norsk Retrieverklubb

Valpekurs i samarbeid med Sportshunder, oppstart 19.august – Fulltegnet

Retrieverklubben Trondheim og omegn inviterer til valpekurs for grunnleggende hverdagslydighet, økt samspill og problemforebygging.

Kurset legger vekt på kontakt og positive læringsmetoder for å styrke samarbeid, kommunikasjon, trygghet og motivasjon og ikke minst trivsel og glede, både for deg og valpen. Du vil få en innføring i læringsmetoder, valpens utviklingsstadier, tips til aktivisering av hunden og øving i grunnleggende ferdigheter. Treningen vil bli tilpasset din hund på det stadiet dere er. Kurset er også en fin arena for å utveksle erfaringer og spørsmål som berører ditt hundehold her og nå. En god start og litt ekstra innsats de første månedene gir mangfold tilbake i årene som kommer!

Kurset arrangeres i samarbeid med Sportshunder, instruktør er ikke avklart ennå, men vi legger inn informasjon så fort vi har den på plass. Alle kurskveldene holdes i Sportshunder sine lokaler på Havstein. Treningene er enten på utendørsområdet, eller innendørs på låven, her er man i ly for vær og vind, men lokalet er ikke oppvarmet. Det kan også være lurt å ha et varmt teppe eller et dekken til valpen på kalde dager, da de må belage seg på å vente litt i bilen. Kurset krever ingen forkunnskaper, og er åpent for valper mellom 12 uker (vi anbefaler på det sterkeste at de er fullvaksinert før oppstart) og 6 mnd.

Kurset vil ha en innledende teorikveld onsdag 19. august klokken 18:00 – 19:30. Kurset vil deretter bestå av 6 kvelder med praktisk trening, som finner sted de påfølgende onsdagene. Den første kvelden kan valpen være hjemme, for da blir det ingen praktisk trening.

Påmeldingsavgift: Medlem NRK avd. Trondheim og Omegn kr. 1650,- Ikke medlem kr. 1900,- Det er plass til maks 5 ekvipasjer på dette kurset. Ved mange påmeldinger vil klubbens medlemmer ha fortrinn.

Betalingsinformasjon: Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

Meld dere på og gi deres retrievervalper en god start i livet! Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du sende mail til kurskomiteen [email protected]

 

Vi har også åpnet påmelding til grunnferdighetskurs, som starter rett etter valpekurset. Dette er en fin fortsettelse for deg og valpen, da kurset bygger på det dere lærer på valpekurset. Du finner dette kurset ved å trykke på denne lenken.

Kurset er fulltegnet.