Norsk Retrieverklubb

Valpekurs i samarbeid med Sportshunder, oppstart 28.august – 1 ledig plass

Retrieverklubben Trondheim og omegn inviterer til valpekurs for grunnleggende hverdagslydighet, økt samspill og problemforebygging.

Kurset legger vekt på kontakt og positive læringsmetoder for å styrke samarbeid, kommunikasjon, trygghet og motivasjon og ikke minst trivsel og glede, både for deg og valpen. Du vil få en innføring i læringsmetoder, valpens utviklingsstadier, tips til aktivisering av hunden og øving i grunnleggende ferdigheter. Treningen vil bli tilpasset din hund på det stadiet dere er. Kurset er også en fin arena for å utveksle erfaringer og spørsmål som berører ditt hundehold her og nå. En god start og litt ekstra innsats de første månedene gir mangfold tilbake i årene som kommer!

Kurset arrangeres i samarbeid med Sportshunder, instruktør er Kjersti Gudmundseth. Hun er utdannet NKK instruktør, og  konkurrerer i blant annet agility, rallylydighet og lydighet med sine hunder. I tillegg elsker hun snørekjøring og turer på fjellet med hundene sine. Alle kurskveldene holdes i Sportshunder sine lokaler på Havstein. Treningene er innendørs på låven, her er man i ly for vær og vind, men lokalet er ikke oppvarmet. Det kan også være lurt å ha et varmt teppe eller et dekken til valpen på kalde dager, da de må belage seg på å vente litt i bilen. Kurset krever ingen forkunnskaper, og er åpent for valper mellom 10 uker og 6 mnd.

Kurset vil ha en innledende teorikveld onsdag 28. august klokken 18:00 – 19:30. Kurset vil deretter bestå av 6 kvelder med praktisk trening, som finner sted de påfølgende onsdagene. Den første kvelden kan valpen være hjemme, for da blir det ingen praktisk trening.

Påmeldingsavgift: Medlem NRK avd. Trondheim og Omegn kr. 1650,- Ikke medlem kr. 1900,- Endelig påmelding skjer ved registrert innbetaling av deltakeravgift Det er plass til maks 5 ekvipasjer på dette kurset.

Betalingsinformasjon: Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

Meld dere på og gi deres retrievervalper en god start i livet! Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du sende mail til Kurskomiteen kurs.trondheim@retrieverklubben.no