Norsk Retrieverklubb

Valpekurs med Nina Vik, oppstart 20.mai – FULLTEGNET

Valpekurs – en god start på hundeholdet.

Retrieverklubben Trondheim og omegn inviterer til valpekurs i mai og juni 2021 (med forbehold om koronarestriksjoner). Første halvdel av kurset finner sted på Nygårdsvollheimen (ikke langt fra Granåsen), og siste halvdel flytter vi oss ned til klubbens område på Kvål.

Seks torsdager i mai og juni, mellom kl 19-21, vil instruktør Nina Vik lede et valpekurs som har som hovedmål å gi deltakerne et trygt og positivt treningsmiljø. Sammen vil vi gå igjennom øvelser hvor valpen lærer grunnleggende hverdagslydighet, og vi vil vektlegge samspillet mellom hund og eier. Dere vil lære hvordan dere trener hund, men vi vil også se litt på forskjellen mellom trening og oppdragelse (hvordan få en «høflig» hund).

Dere valpeeiere vil bli bedre til å trene & lese hunden – og til å ha det hyggelig sammen! Treningen vil bli tilpasset din hund på det stadiet dere er, og kurset legger vekt på kontakt og positive læringsmetoder. 

Kurset er også en fin arena for å utveksle erfaringer og spørsmål som berører ditt hundehold her og nå. En god start og litt ekstra innsats dette første leveåret for hunden, gir dere masse tilbake i årene som kommer!

 

Kurset starter torsdag 20. mai, kl 19, og fortsetter så på torsdager resten av kurset (27. mai, 3. juni, 10. juni, 17. juni og 24.juni). Altså totalt 6 kurskvelder. Vi starter kurset på Nygårdsvollheimen (Smistadvegen 42, Trondheim), og tar de tre første kurskveldene der. Det meste av teorien vil bli gjennomgått der. De tre siste gangene reiser vi ned til klubbens område på Kvål, slik at vi får litt miljøskifte (info om hvor det er får dere  på kurset). Kurset går mellom kl 19-21 hver kurskveld om ikke annet avtales.

Kurset krever ingen forkunnskaper, og er åpent for valper mellom 10 uker og 6 mnd. Treningene finner sted både innendørs og utendørs. Det kan også være lurt å ha et varmt teppe eller et dekken til valpen på kjølige dager, da de må belage seg på å vente litt i bilen de dagene vi starter med teori.

 

Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet under. Kurset koster 1500,- for medlemmer i NRK avd. Trondheim og Omegn og 1750,- for ikke-medlemmer. Ved stor pågang til kurset vil medlemmer i avdeling Trondheim og omegn ha fortrinnsrett. Din plass på kurset er ikke sikret før betaling er registrert.

Det er plass til maks 5 ekvipasjer på dette kurset.

 

Betalingsinformasjon: Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

Meld dere på og gi deres retrievervalper en god start i livet! Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du sende mail til Kurskomiteen [email protected] 

Kurset er fulltegnet.