Norsk Retrieverklubb

Valpekurs med Nina Vik, oppstart 14.januar

Foto: Pernille Lillevang
Foto: Pernille Lillevang

Retrieverklubben Trondheim og omegn inviterer til valpekurs i januar og februar 2020 – vi trener for det meste innendørs, så mørket er ingen hindring!

Seks tirsdager i januar og februar, mellom kl 19-21, vil instruktør Nina Vik lede et valpekurs som har som hovedmål å gi deltakerne et trygt og positivt treningsmiljø. Sammen vil vi gå igjennom øvelser hvor valpen lærer grunnleggende hverdagslydighet, og vi vil vektlegge samspillet mellom hund og eier. Vi vil rett og slett lære valpen vanlig «høflighet». Dere valpeeiere vil bli bedre til å trene & lese hunden – og til å ha det hyggelig sammen! Treningen vil bli tilpasset din hund på det stadiet dere er, og kurset legger vekt på kontakt og positive læringsmetoder.

Kurset er også en fin arena for å utveksle erfaringer og spørsmål som berører ditt hundehold her og nå. En god start og litt ekstra innsats de første månedene gir mangfold tilbake i årene som kommer!

Kurset starter tirsdag 14. januar, kl 19, og siste kurskveld er 18. februar. Siden det er både mørkt og kaldt på denne årstiden, så har vi ordnet med innendørs lokaler, som er Nygaardsvollheimen (Smistadvegen 42, Trondheim). Kurset går mellom kl 19-21 hver kurskveld om ikke annet avtales.

Kurset krever ingen forkunnskaper, og er åpent for valper mellom 10 uker og 6 mnd. Treningene er for det meste innendørs, men vi vil være litt ute også. Det kan også være lurt å ha et varmt teppe eller et dekken til valpen på kalde dager, da de må belage seg på å vente litt i bilen.

Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet under. Kurset koster 1650,- for medlemmer i NRK avd. Trondheim og Omegn og 1900,- for ikke-medlemmer. Ved stor pågang til kurset vil medlemmer i avdeling Trondheim og omegn ha fortrinnsrett.

Det er plass til maks 5 ekvipasjer på dette kurset.

Betalingsinformasjon: Norsk Retrieverklubb, avd. Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

Meld dere på og gi deres retrievervalper en god start i livet! Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du sende mail til Kurskomiteen kurs.trondheim@retrieverklubben.no

Kurset er gjennomført.