Norsk Retrieverklubb

Valpekurs med oppstart 4.mars

Retrieverklubben Trondheim og omegn inviterer til valpekurs for grunnleggende hverdagslydighet, økt samspill og problemforebygging.

Kurset legger vekt på kontakt og positive læringsmetoder for å styrke samarbeid, kommunikasjon, trygghet og motivasjon og ikke minst trivsel og glede, både for deg og valpen. Du vil få en innføring i læringsmetoder, valpens utviklingsstadier, tips til aktivisering av hunden og øving i grunnleggende ferdigheter. Treningen vil bli tilpasset din hund på det stadiet dere er. Kurset er også en fin arena for å utveksle erfaringer og spørsmål som berører ditt hundehold her og nå. En god start og litt ekstra innsats de første månedene gir mangfold tilbake i årene som kommer!

Kurset arrangeres i samarbeid med Sportshunder, og alle kurskveldene holdes i deres lokaler på Havstein.  Instruktør er Åshild Botnen Hybertsen, som har NKK trinn 1-utdanning. Treningene er innendørs på låven, her er man i ly for vær og vind, men lokalet er ikke oppvarmet, så kle godt på dere. Det kan også være lurt å ha et varmt teppe eller et dekken til valpen på kalde dager, da de må belage seg på å vente litt i bilen. Kurset krever ingen forkunnskaper, og er åpent for valper mellom 10 uker og 6 mnd.

Kurset vil ha en innledende teorikveld mandag 4. mars klokken 18:00 – 19:30. Kurset vil deretter bestå av 6 kvelder med praktisk trening, som finner sted de påfølgende mandagene. Den første kvelden kan valpen være hjemme, for da blir det ingen praktisk trening.

Påmeldingsavgift: Medlem NRK avd. Trondheim og Omegn kr. 1650,- Ikke medlem kr. 1900,- Endelig påmelding skjer ved registrert innbetaling av deltakeravgift Det er plass til maks 5 ekvipasjer på dette kurset, men dersom det blir 7 eller flere har vi anledning til å ha 2 instruktører.

Betalingsinformasjon: Norsk Retrieverklubb, avd.Trondheim og omegn. Kontonummer: 7874 05 73941. Innbetalingen merkes kursdeltagers navn og hvilket kurs HUSK: Påmeldingen er bindende. Du har plass når du har mottatt bekreftelse.

Meld dere på og gi deres retrievervalper en god start i livet! Dersom du har spørsmål vedrørende kurset kan du sende mail til Kurskomiteen v/ May Kristin Pedersen (maykpedersen@gmail.com)