Norsk Retrieverklubb

Aktivt Hundeliv!

Vil du være med på sporlandslaget 2019?

Sentral sporkomité søker etter sporekvipasjer som kan være med på det norske landslaget og konkurrere i Nordisk Viltspormesterskap i Sverige i 2019

Nordisk Viltspormesterskap

Nordisk Viltspormesterskap for lag (NVM) 2019 vil bli arrangert i Sverige.  Under mesterskapet vil ekvipasjene gå spor etter det svenske spor-reglementet.

Vi søker etter ekvipasjer som er villige til å forplikte seg til trene seriøst og investere tid og ressurser i å delta på treningssamlinger sammen med landslaget. Ekvipasjene må følge råd og instrukser fra lagleder på laget. Hunden må være i god kondisjon og topptrent på sporarbeid.

Hvem kan søke?

Det er bare retrievere som kan søke om plass på landslaget og eier må være medlem av Norsk Retrieverklubb.

Å delta på landslaget gir en fin mulighet til å trene sammen med og lære av noen av Norges beste viltsporhunder og deres førere. Vi legger opp til et godt sosialt og treningsfaglig miljø, og håper du er interessert i å delta på det norske landslaget!

Dersom du ønsker å søke om plass på det norske landslaget gjelder følgende:

Søknadsfrist er 31. desember 2018.

Krav til søknad:

  • Oppgi alle resultater (Oppgi også resultater på prøver hvor premieringen er 0)  på norske blodsporkonkurranser i løpet av de to siste åra (dvs 2017 og 2018). Dersom du med din hund har vært forhindret i å stille på prøver i løpet av disse to årene på grunn av skade eller valpekull, oppgi da resultater fra 2016.
  • Det vil bli lagt vekt på stabilt gode resultater.
  • Oppgi resultater på viltsporprøver i utlandet.

Søknad som inneholder all nødvendig informasjon skrives på søknadsskjema som sendes på epost til NRKs sentrale Sporkomité: spor@retrieverklubben.no

Søknadsskjema finner du HER