Norsk Retrieverklubb

Velkommen til Flügger Andelen!

 

Nå kan du være med å støtte klubben, samtidig som du får rabatt på maling hos Flügger.

 

flugger_andelen_980x250px_hund

Norsk Retrieverklubb har gjort en avtale med Flügger slik at våre medlemmer kan handle til redusert pris. Denne avtalen heter  Flügger Andelen.

Klubben og alle medlemmer, venner og familie kan nå handle på denne kjøpskontoen. Dere får da 20% rabatt på alle Flügger varer på nett og i alle Flügger butikker.

Alt dere trenger å gjøre er å oppgi klubbens navn eller kjøpskontonummer i kassen, eller oppgi rabattkode FA896111 på flugger.no.

Hva er Flügger?

Flügger tilbyr et bredt sortiment innen dekorativ maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet. Flügger Farve-kjeden består av ca. 60 butikker i Norge som er eiet av Flügger AS samt en rekke selvstendige franchiseforretninger.

Flügger Andelen er et tilbud til norske klubber, som gir klubbens medlemmer mulighet til å handle med rabatt hos Flügger Farve, samtidig med at klubben oppnår klubbstøtte på bakgrunn av det kjøpet som medlemmene foretar.

Priser

Det gis 20 % rabatt på hyllepris på alle Flügger varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Rabatten forutsetter medlemskap i klubben. Handlende må oppgi klubbnavn eller klubbens kontonummer hos butikken i kassen ved kjøp.