Norsk Retrieverklubb

Bli på teppet kurs

Lær hunden til å holde seg rolig på teppe/sengen sin

Kurset avholdes ved klubbhuset i overgangen mai/juni

Instruktør; Rebecca Magnesen

 

Har holdt på med hund i over 30 år.
Jeg har alltid vært glad i dyr og spesielt hund. Jeg har i dag to golden og en border collie. Vi trener og konkurrerer i nosework og lydighet. Border collien går i klasse 3 lydighet og vi har opprykk til fci3. Vi kvalifiserte oss og deltok i NM i 23. Fiona (golden) skal debutere i lydighet i år, hun har akkurat blitt 9 mnd tatt bronsemerket, og vi har allerede startet i en uoffisiell lydighetscup.

 

Jeg synes at trening skal være morsomt for både hund og eier. Jeg er veldig glad i konkurranselydighet, atferd, hverdagslydighet og nesearbeid (spor og nosework). Jeg trener belønningsbasert og bruker bare positive metoder.

 

Alle raser er velkommen på kurs

 

Lær hunden til å holde seg rolig på teppe/sengen sin. Det er veldig deilig å ha en hund som blir på teppe sitt og jeg tenker det er veldig godt for hunden å ha en kjent plass å være på i ukjente og vanskelige miljøer. Det skal være så morsomt og løpe til teppe/sengen sin.

 

Jeg bruker sengen til mine hunder når jeg skal trene en og en hund, når jeg starter og avslutter treningen min. Jeg bruker også sengen til å trene impulskontroll.

 

Kurset passer for eksempel for  jakthunden som vil ha en stødig sitt eller for lp hunden som vil ha en sikker «bli» eller en startplass for treningen sånn at hunden lettere kjenner igjen hva som skjer.

 

Tid:

Lørdag 25/5 1000-1300
Lørdag 1/6 1000-1300
Fredag 14/6 1730-1930

 

Sted; klubbhuset, krysset vennerødveien/dyrsjøveien.

 

Betaling: 
Betales til kontonr 1638.09.48129 før kursstart, merk betalingen med bli på teppe kurs og hundens navn
Økonomisk bindene påmelding, 1000 for medlemmer, 1200 for ikke medlemmer.

 

Påmelding på mail til caroline-91@live.no
Min 4 maks 6 deltagere.