Norsk Retrieverklubb

Trondheim og omegn

«Hundens nese og hva den kan brukes til» – Medlemskveld 30.november

30.november arrangerer styret medlemskveld på Fjellseterhytta i Bymarka. Møtet starter kl. 19.00 med temaet «Hundens nese og hva den kan brukes til». Vi er så heldig å ha fått Stig Meier Berg (www.spesialsok.no) til å holde et inspirerende foredrag om hundens luktesans, og hvordan både enkle og kompliserte øvelser i nesebruk er en ypperlig mentaltrening for hunden – uansett nivå. Så dette er en kveld for alle, og ikke bare for dem som allerede driver nesearbeid med sin retriever.

Stig vil delvis gi oss en teoretisk innføring, men vi har i tillegg ønsket oss demonstrasjon med hund. Stig ønsker gjerne at et par av medlemmene tar med egen hund, og gjerne noen som har valp/unghund. Dette kan du melde interesse for i påmeldingsskjemaet. Dersom det blir flere interesserte enn plasser vil vi foreta en loddtrekning.

Kvelden er gratis for medlemmer, men Fjellseterhytten har kun kapasitet til 35 stykker. Påmelding etter førstemann til mølla-prinsippet. Vi serverer kaffe og noe lett å bite i. Om noen ønsker å bake en kake å ta med blir styret veldig glad. Gi gjerne beskjed via mail til Nina.

Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet under.

Obs: Vi har allerede trukket ut hvem som får ha med demohund.