Norsk Retrieverklubb

Trondheim og omegn

Norsk Retrieverklubb avd. Trondheim og omegn inviterer til utstilling 28. juni

Da er det klart at det vil bli Retriever utstilling i Trondheim 28 juni og den vil avholdes i Trondheim Hundehall.

Vi kommer ikke til å ha valpeshow på utstillingen i år da vi prioriterer den offisielle delen av utstillingen. Det vil heller ikke bli avholdt BIS finaler for Junior, Unghund, Bruks eller Veteran, men kun BIS. Oppdretterklasser og avls klasser utgår også.

På grunn av Koronasituasjonen har vi vært nødt til å foreta dommerendringer og de som skal dømme hos oss er Arne Foss og Jari Partanen.

Påmeldingsfrist: 8 juni

Påmeldingen koster 400kr for alle klasser. Påmelding gjøres elektronisk på Din side på NKK.

Arne Foss: Flatcoated Retriever og Labrador Retriever

Jari Partanen: Golden Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Chesapeake Bay Retriever og Curly Coated Retriever

Vi tar forbehold om dommerendringer.

Slik situasjonen er i dag er det uvisst nøyaktig hvor mange som kan delta på utstillingen, og hvor mange som kommer til å melde på. Det kan derfor være at vi må gjøre rokeringer på hvilke raser den enkelte dommer skal dømme når antall påmeldte er klart. Det kan også være at vi blir nødt til å sette et tak på antall deltagende hunder. Om vi blir nødt til å gå til det steget vil det være loddtrekning som avgjør hvem som får være med.

Hvordan selve gjennomføringen av utstillingen blir vil vi informere nærmere om i PM, men her er noen av de retningslinjene som påmeldte vil måtte forholde seg til:

-Det vil ikke være tilgang til toaletter, kiosk eller annet salg ved utstillingen. Det vil være et sekretariat, men alle skal skrive ut startnummeret sitt på forhånd. Det vil heller ikke være salg av rosetter. Rosetter for BIR, BIM, Cert, Res. Cert og Championat vil bli delt ut i ringen.

-Utstillingen avholdes innendørs. Det er kun deltagere i de respektive klassene i ringene som får oppholde seg inne i hallen. Det vil være en oppsamling av neste klasse på utsiden av hallen.

-Rasene vil bli delt inn i puljer med forskjellige tidspunkt på dagen hvor de skal møte opp. Det vil ikke være tillatt å ankomme området før det tidspunktet. Dette vil bli kontrollert ved innkjøringen til området.

-Vi oppfordrer til at det er kun eier av hund eller den som skal stille hunden som møter opp på utstillingen. Skal det være med noen som ikke står som eier av hunden må dette begrunnes og det må sendes inn opplysninger på hvem dette er til oss slik at vi har oversikt over hvem som har vært til stede i tilfelle det blir et smitteutbrudd.

-Når du er ferdig med din bedømmelse og du ikke har gått videre skal du forlate området. Det er ikke tillatt å oppholde seg på området som tilskuer/publikum. Det er kun BIR hunder og eiere/utstillere av disse hundene som får være igjen etter at rasen er ferdig bedømt.

Vi er veldig glade for at vi får mulighet til å gjennomføre utstillingen vår, og vi vil gjøre det vi kan for at dere skal få en hyggelig opplevelse på utstilling hos oss i Trondheim.

Eventuelle spørsmål kan de rettes til:

Marianne Hansen, utstilling.trondheim@retrieverklubben.no, tlf: 93218107