Norsk Retrieverklubb

NORGES FØRSTE?

Multestua Judy Jaktas har hatt en flying start på utstillingskarrieren og vi tror hun er den første retrieveren med tittelen Norsk Junior Champion!

Multestua Judy Jaktas har hatt en flying start på utstillingskarrieren og vi tror hun er den første retrieveren med tittelen Norsk Junior Champion!

Eier Nina W. Nilsen forteller:

10 måneder gamle Smoothie, bor hos fôrvert Ida og familien på Skotterud, og er medlem av avdeling Kongsvinger og omegn. I familien bor det både to barn/ungdom og en harehund. Smoothie er en unghund med herlig motor, og veldig god samarbeidsvilje, leke og lærelyst. Hun trener lydighet og viltpor, og har planer om å være aktiv både i konkurranse og praktiske ettersøk, i tillegg er utstilling veldig gøy, og hun blir helt klart å se i flere utstillingsringer. 

Smoothie syns det er fint å være i og rundt ringen, bo på hotell, går turer på nye plasser og oppdretter Nina er ikke så streng, så hun får også lov å leke med de andre hundene og kose seg i vann og gjørme (det siste litt mindre tillatt) mellom utstillingsdagene også. Men tollerpelsen er like fin når den tørker opp, evt får man ha på et silkedekken en liten stund. 

Nå som Smoothie allerede har  to CACIB-J (Internationale juniorcert) så vi leker med planer om å reise ut av Norge for å fylle på til det som trengs for en ny tittel… Vi har i alle fall blitt ekstra motivert til å stille på utstilling med de nye titlene. 

Oppdretter Nina sier Smoothie har en spennende stamtavle. Pappan Chrilikas Koh-I-Noor Max Security, er singleton valp etter sæd fra Bond i USA og mamma er fantastiske Kråka. Mamman Naámans June Jubel T’Multestua er etter hannen Doffen, som kommer fra linjer med, og har gitt, veldig viltspontane valper. Og etter Gaya som har stamtavla full av gamle Sølvi Rønhild og Unni Solberg hunder. Så her møter import gode gamle norske linjer, og så langt ser det veldig bra ut. 

Vi I avd. Kongsvinger gratulerer fine Smoothie med tittelen og ønske lykke til ut i den store verden på jakt etter et Junior CACIB

Smoothie med stolt eier
Helgens fangst