Norsk Retrieverklubb

Østfold

Nå er det på tide å sende inn resultater til årscupene

Tradisjonen tro kåres vinnere av årscupene på årsmøtet. Frist for innsending: 5. mars

Østfoldcupen

Østfoldcupen er en allsidighetskonkurranse. For å delta må hunden ha resultater i minst to øvelser, utstilling må være med. Kun et resultat i hver øvelse gjelder.
Øvelsene er: utstilling, Jakt eller workingtest, blodspor, lydighet, agility, bruks.

Her er påmeldingsskjema til cupen og her er utregningen på poeng.

Årets retriever

Vi kårer årets retriever i utstilling, jakt, lydighet, rally, agility, bruks og blodspor. Poengskjema finner du her. OBS! I tillegg til poengene du finner på skjemaet deles du ut poeng for deltagelse i eliteklasse (EK) på blodspor.

Årets Utstillingsretriever

Årets Utstillingshund i avdeling Østfold tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens peneste på offisielle utstillinger i Norge.

Påmeldingsskjema.

Årets Jaktretriever

Årets Jaktretriever i avdeling Østfold tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens beste jakthund på offisielle prøver og mesterskap i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
Resultater fra offisielle B (kaldviltsprøver), A (varmviltsprøver) samt Working Test teller.

Påmeldingsskjema

Årets Lydighetsretriever

Årets Lydighetsretriever i avdeling Østfold  tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens beste lydighetshund på offisielle lydighetsprøver og mesterskap i inn- og utland.

Påmeldingsskjema

Årets Rallylydighetsretriever

Årets rallyretriever i avdeling Østfold tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens beste rallyhund på offisielle rallylydighetsprøver i inn- og utland.

Påmeldingsskjema

Årets Blodsporretriever

Årets Blodsporretriever i avdeling Østfold tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens beste blodsporhund på offisielle blodsporprøver og mesterskap i inn- og utland.

OBS!

Her er utregningene for EK/AK :

EK

1. premie (60-78) = 28 poeng

2. premie (50-59) = 26 poeng

3. premie (39-49) = 24 poeng

+ 1 poeng for plassering (1-6)

AK

1.premie = 19 poeng

2.premie = 17poeng

3.premie = 15 poeng

Påmeldingsskjema

Årets Bruksretriever

Årets bruksretriever i avdeling Østfold tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens beste brukshund på offisielle brukshundprøver (NBF) og mesterskap i inn- og utland.

Påmeldingsskjema

Årets Agilityretriever

Årets Agilityretriever i avdeling Østfold tildeles den hund og fører som gjennom sesongen har vist seg å være avdelingens beste agilityretriever på offisielle agilityprøver og mesterskap i inn- og utland.

Påmelding